Binnenkijken bij

Sanne en Niels

Neem een kijkje in de gezellige houten keuken van Sanne en Niels

Na het kopen van hun nieuwe huis hebben Sanne en haar man Niels direct alles binnen gesloopt en de ruimte een nieuwe indeling gegeven. Hun nieuwe keuken hebben zij laten bouwen door Schelde Keukens. Het resultaat is een mooie, praktische en gebruiksvriendelijke ruimte vol gezelligheid. In dit verhaal vertelt Sanne over het proces rondom hun nieuwe keuken en de keuzes die ze hebben gemaakt.

Een Nieuwe Keuken voor een Oud Huisje

Toen Sanne en Niels verhuisden naar hun nieuwe woning in Kruiningen, moest bijna alles volledig worden verbouwd. “Het was echt een heel oud huisje”, legt Sanne uit. “Eigenlijk moest alles eraan verbouwd worden en dus ook de keuken. Mijn schoonouders hadden in het verleden al goede ervaringen opgedaan bij Schelde Keukens en op hun aanraden zijn wij daar ook gaan kijken.

Van Badkamer tot Houten Keuken

“Ten eerste hebben we de indeling van het huis flink aangepast”, vertelt Sanne. “Onze nieuwe keuken staat op de plaats van de oude badkamer. Op deze manier benutten we de ruimte beter want nu hebben we een veel grotere keuken in verhouding met de vorige indeling.”

Een Houten Keuken vol Gezelligheid

Sanne en Niels hadden een duidelijke voorkeur voor een keuken met houten fronten. Bij Schelde Keukens vonden ze een keuken met prachtige houten fronten die direct hun aandacht trok. “Vanaf dat concept zijn we door gaan werken tot we uitkwamen bij de keuken die we nu hebben. We vonden het ook leuk als we een barretje in de keuken zouden hebben, en dat is ook gelukt! We ontbijten daar altijd met zijn tweeën om de dag te beginnen. Ook als er familie of vrienden langskomen dan gaan ze soms aan de bar zitten. Het is heel gezellig om daar samen iets te eten of drinken.”

Praktische Oplossingen voor een Beperkte Ruimte

“Een van de fijnste dingen aan de keuken vind ik het grote werkblad en de praktische indeling”, aldus Sanne. “Alles is binnen handbereik en we hebben genoeg ruimte om ons eten klaar te maken ondanks dat de keuken in een kleinere ruimte staat. Eelco van Schelde Keukens had ons ook voorgesteld om een koffiehoekje te laten inbouwen. Daarop kunnen we onze apparaten kwijt waardoor het werkblad mooi vrij blijft.”

“Daarnaast is het koffiehoekje ook wat naar achter gezet en de koelkast iets meer naar voren”, vervolgt Sanne. “Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor de vaatwasser. Ook zijn we heel blij met de grote koelkast. Bij mijn ouders was die altijd zó klein dat je altijd moest passen en meten om alles erin te krijgen. Dat hoeft nu gelukkig niet meer!”

Deskundig Advies en een Bijzondere Plaatsing

Sanne en Niels zijn erg tevreden over de service van Schelde Keukens. “Eelco nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf deskundig advies. We kregen veel tijd om erover na te denken en hij hield goed rekening met ons budget. Het is heel leuk dat Schelde Keukens de materialen heeft geleverd en dat Niels en zijn zwager de keuken helemaal zelf hebben geplaatst. Dat maakt het extra bijzonder.”