Binnenkijken bij

Stéphanie en Robbie

Binnenkijken bij Stéphanie en Robbie: een moderne strakke keuken met meer dan genoeg ruimte

Stéphanie en Robbie hebben onlangs hun keuken laten verbouwen door Schelde Keukens. De zoektocht naar de perfecte keuken begon lang geleden, maar ze bleven uiteindelijk hangen bij Schelde Keukens vanwege de ontspannen en drukvrije benadering. Met hun gezin van twee jongens en een meisje, was het belangrijk voor Stéphanie en Robbie om een ruime keuken te creëren waarin alles kon worden opgeborgen en waarin ze comfortabel konden koken.

Een ruimtelijke indeling

Het proces begon met talloze tekeningen die werden gemaakt door Schelde Keukens. Stéphanie en Robbie wisten dat ze een strakke keuken wilden, zonder al te veel tierelantijnen. Ze wilden een moderne uitstraling met een minimalistisch design. Met een groot gezin hadden ze veel opbergruimte en extra ruimte nodig. Daarom was het belangrijk om alles groot en ruim op te zetten, met een grote koelkast en vriezer, veel kastruimte en een ruim werkblad.

Design en vormgeving

“We hebben gekozen voor mat zwarte fronten”, vertelt Stéphanie. “We houden heel erg van zwart maar hoogglans vonden we net te fel overkomen met de zon. Om het strakke design te behouden en een beetje contrast toe te voegen, hebben we gekozen om luxe houten accenten toe te voegen. Daarnaast is ons keukenblad gemaakt van PVC in een steenachtige kleur.”

De keuken als leefruimte

“De beste keuze die we hebben gemaakt bij het uitkiezen van onze keuken is de houten bar”, lacht Stéphanie. “We zijn daardoor niet meer gebonden aan de eettafel en zo kunnen we daadwerkelijk ín de keuken zitten. Dagelijks ontbijten we daar en drinken we een kopje koffie. Ook de kinderen zitten daar regelmatig met vriendjes. Het is gewoon heel gezellig om dat contact te hebben tijdens het koken. Het is echt onze hoofdleefruimte geworden!”

De service van Schelde Keukens

Stéphanie en Robbie zijn vol lof over de service en ondersteuning die ze hebben ontvangen van Schelde Keukens. “Het hele proces verliep zonder stress, waardoor we de tijd konden nemen om na te denken over wat we echt wilden”, aldus Stéphanie. ”Eelco van Schelde gaf ons verschillende materialen mee naar huis te nemen om te kijken hoe ze zouden passen. Hij gaf sterke adviezen over de details zoals het plaatsen van een laag tegen beschadigingen. Ook kwam hij regelmatig langs om polshoogte te nemen en levert hij fijne nazorg.”