Binnenkijken bij

Rita en Matt

Binnenkijken bij Matt en Rita: Een moderne zwarte keuken die van alle gemakken is voorzien

Matt en zijn vrouw Rita hebben onlangs hun keuken laten verbouwen door Schelde Keukens. Na 20 jaar vonden ze het tijd voor een nieuwe keuken die voldeed aan hun wensen en behoeften. In dit artikel duiken we in het interview met Matt en ontdekken we hoe het proces rondom hun keukenverbouwing is verlopen en welke rol Schelde Keukens daarbij heeft gespeeld.

Hoe zijn jullie bij Schelde Keukens beland?

“We zijn vorig jaar begonnen met het oriënteren naar een nieuwe keuken. We bezochten verschillende keukenzaken, maar de offertes pasten niet binnen ons budget. Toen kregen we de tip over Schelde Keukens, een keukenexpert die in ons eigen dorp gevestigd is. We besloten een kijkje te nemen en werden meteen vriendelijk ontvangen door Eelco. Het klikte direct en we hadden een goed gesprek. Hij heeft onze wensen vertaald naar een prachtige moderne zwarte keuken met houten elementen, zoals het barretje en de achterwand.”

Van alle gemakken voorzien

“Mijn vrouw Rita is gespecialiseerd in het indelen van de keuken, dus ik heb veel aan haar overgelaten”, aldus Matt. “Ze wilde graag veel functionaliteiten en luxe in de keuken, want ik heb het geluk dat zij degene is die bij ons veel in de keuken staat. We hebben niet bezuinigd op apparaten, zodat zij heeft wat ze graag wilde. We hebben nu twee ovens, een ingebouwd koffiezetapparaat en zelfs een wijnkoeling. We kunnen nu optimaal genieten van koken en lekker eten. Onze keuken is een gezellige plek geworden waar we samen aan het barretje ontbijten en ook regelmatig vrienden en familie ontvangen.”

De service van Schelde Keukens

Matt is vol lof over de service van Schelde Keukens: “Ik geef ze een 10! De service was echt geweldig. Eelco heeft ons vanaf het begin op ons gemak gesteld en alle vragen beantwoord. Hij heeft een goede indruk achtergelaten en we voelden ons echt gewaardeerd als klant. De ongedwongen sfeer die bij Schelde Keuken hangt is heel fijn. We konden alles rustig uitkiezen. Zelfs achteraf is de service nog steeds van een hoog niveau. Als er iets is, kunnen we gewoon bellen en wordt het direct opgepakt. Eelco heeft ons ontzorgd en alles tot in de puntjes geregeld.”