Binnenkijken bij

Janine en Arjan

Binnenkijken bij Arjan en Janine: een prachtige houten keuken met bijzondere elementen

Eind vorig jaar kochten Arjan en Janine hun nieuwe huis. Daar moest nog het een en ander aan verbouwd worden, evenals de keuken. Via vrienden zijn ze terechtgekomen bij Schelde Keukens waar zij samen met Eelco begonnen met het samenstellen van hun ideale keuken. Lees hieronder verder hoe Arjan vertelt over zijn ervaring rondom dit project.

Een houten keuken met bijzondere elementen

In hun vorige huis hadden Arjan en Janine al een eikenhouten keuken en dat beviel hun zo goed dat zij hier opnieuw voor hebben gekozen. Arjan: “Ik werk zelf veel met hout en wij vinden het ook écht heel mooi. De opstelling moesten we wel nog een keer herzien, maar de tweede tekening van Eelco was eigenlijk perfect. Wij wilden graag een woonkeuken. We hebben verschillende opties besproken en Eelco kwam toen met het idee voor een spoeleiland”. Het spoeleiland is mooi om de bakstenen pilaar heen gebouwd en de keuken wordt versierd door allerlei bijzondere elementen zoals de oude eikenhouten balken en een authentiek SMEG-fornuis.

Een gezellige en functionele houten keuken

“We beginnen de dag eigenlijk elke ochtend wel aan het barretje voor het ontbijt”, zegt Arjan. “We zijn er echt heel blij mee, net als met de Quooker terwijl we die bijna niet zouden hebben gehad. Aangezien het best een kostenpost is, hebben we pas op het laatste moment de keuze gemaakt om er toch een te bestellen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad want we gebruiken het dagelijks, je hebt meteen kokend water en je hebt eigenlijk nooit teveel water wat je dan weer moet weggooien.”

Een persoonlijke en warme service

“Je merkt wel meteen dat Eelco veel ervaring heeft in de keukenbranche”, aldus Arjan. “Hij luister goed en geeft goede adviezen. Als er problemen waren dan was dat ook gewoon heel snel weer opgelost. Na het monteren kwam hij zelf alle kartonnen dozen ophalen zodat alles netjes was achtergelaten. We zeiden al voor de gein tegen hem dat hij een biertje aan ons barretje moest komen drinken als de keuken af was en dat heeft hij ook gedaan! Wij zijn erg positief over de hele ervaring.