Binnenkijken bij

Sasja en Hans

Binnenkijken bij Sasja en Hans

In dit artikel nemen we een kijkje bij Sasja en Hans, een echtpaar dat al 40 jaar getrouwd is. Ze wonen samen in hun recent verbouwde huis met een nieuwe keuken van Schelde Keukens. Hieronder vertelt Sasja over haar ervaringen rondom de nieuwe keuken en over de service van Schelde Keukens.

Hoe zijn jullie uitgekomen bij Schelde Keukens?

“Het huis komt uit 2000 en we hebben het helemaal laten verbouwen met het oog op de toekomst”, begint Sasja te vertellen. “We wilden meer openheid en overzicht, dus we besloten de eetkamer en keuken tot één grote ruimte te maken. Ook wilden we alles gelijkvloers laten maken. Eelco van Schelde Keukens was een klant van onze oude winkel en toen we hoorden dat hij een eigen keukenzaak had, zijn we langsgegaan.”

Een prachtige donkere houten keuken

Sasja legt uit: “We waren eigenlijk op zoek naar een lichtgrijze keuken omdat ik dat ooit had gezien bij een ander keukencentrum. Toen we deze donkere houten keuken hier bij Schelde Keukens zagen, vielen we er gelijk voor. Het was totaal anders dan wat we in gedachten hadden, maar we vonden het prachtig. We vonden het belangrijk dat de keuken praktisch en functioneel zou zijn. De geïntegreerde kookplaat zonder afzuigkap werkt super en het filter is zelfreinigend, wat erg handig is. Alles is lekker glad en makkelijk schoon te maken.”

Waar worden jullie blij van in de keuken?

“We hebben een gezellig tafeltje aan de zijkant van het kookeiland, wat een lang gekoesterde wens was”, vertelt Sasja met een lach. “Het is een plek waar we niet alleen ontbijten, maar ook genieten van het uitzicht op de tuin. We wilden openslaande deuren naar de tuin en het ontbijttafeltje als verlengde van het kookeiland. Hans heeft dit tafeltje zelf in elkaar gezet wat het extra speciaal maakt.”

Het koffiehoekje en de Quooker

Een van de adviezen van Eelco was het integreren van een koffiehoekje in de keuken. Sasja legt uit: “Het is heel overzichtelijk en praktisch en alle spullen voor het maken van koffie staan hier. Hans heeft ook zelf gewerkt aan de planken en omhuizing van het keukenmeubel. Daarnaast hebben we een Quooker. We waren eerst wat huiverig wegens het hete water uit de kraan, maar nu willen we niet meer zonder. Het is ideaal voor thee en om snel water te kunnen koken.”

Wat kun je vertellen over het advies van Schelde Keukens?

“Eelco heeft ons uitstekend geadviseerd”, aldus Sasja. “Hij dacht met ons mee en gaf ons tips, zoals geïntegreerde stopcontacten in het aanrechtblad en een handige zeepdispenser die je met één hand kunt bedienen. Hij stelde ook voor om veel lades te nemen in plaats van kastdeurtjes, wat een hele goede tip was. Je kunt overal makkelijk bij zonder op je knieën te hoeven, zelfs achterin de lade.”

“We zijn zeer tevreden over de installatie”, sluit Sasja af. “Het was precisiewerk en alles werd keurig afgeleverd. Eelco heeft niet alleen mooie keukens, maar hij dacht ook echt met ons mee en gaf ons persoonlijk advies. Dat maakte écht het verschil.”