Binnenkijken bij

Sjoukje en Sebas

Binnenkijken bij Sjoukje en Sebas: een prachtige renovatie inclusief authentieke houten keuken

Bij binnenkomst in het huis van Sjoukje, Sebas en hun zoontje word je meteen begroet door de nieuwe keuken. Via deze eyecatcher loop je rechtstreeks door naar de woning, die recent helemaal is gerenoveerd. Sjoukje vertelt hieronder over hun ervaringen rondom de verbouwing en over de keuzes die zij rondom de nieuwe keuken hebben gemaakt.

De aanloop naar een volledige renovatie

Na vijf jaar geleden een oud huis te hebben gekocht, besloten Sjoukje en Sebas vorig jaar om hun nieuwe thuis volledig te renoveren. Sjoukje vertelt: “We hadden een keuken van het jaar nul in het huis staan die gewoon niet meer paste bij onze wensen. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan en voor de rest is alles binnen gesloopt en opnieuw opgebouwd. Daar hoorde dus ook een nieuwe keuken bij. In de tussentijd hebben we 9 maanden in de garage gewoond, maar het eindresultaat mag er zeker wezen!”

Waarom Schelde Keukens?

Bij het zoeken naar hun droomkeuken bezochten Sjoukje en Sebas tal van keukenzaken, maar ze vonden niet wat ze zochten. Het was echter Eelco van Schelde Keukens die hen precies kon bieden wat ze wilden. “Toen we bij Schelde Keukens binnenstapten, zagen we meteen de keuken die we voor ogen hadden. Het huis is in een soort sobere en stoere stijl ingedeeld en daar wilden we een échte houten keuken bij in plaats van kastjes gemaakt van vineerhout. Schelde Keukens zit ook bij ons om de hoek, dus dat kwam perfect uit.”

Een passende samenwerking

Naast een prachtige keuken vonden ze ook een hoog niveau aan service en aandacht voor detail bij Schelde Keukens. Eelco wist hen te adviseren over de kleinste details, van de kookplaat tot de indeling van de keuken. Het stel wist al goed wat ze wilden en kwamen aanzetten met het visuele plan. “Eelco vulde ons aan met de details waar wij nog niet bij stil hadden gestaan”, aldus Sjoukje.

Belangrijke onderdelen

“Er moest genoeg opbergruimte beschikbaar zijn”, vertelt Sjoukje. “Dankzij de lades is dat goed gelukt. Ook wilden we dat de keuken gemaakt zou zijn van stevig en duurzaam materiaal, zodat het niet erg is als ons zoontje of wijzelf ergens tegenaan botsen.”

In de keuken zit een koelkast, vriezer en zelf twee ovens, waardoor alles wat ze nodig hebben binnen handbereik is.

De service van Schelde Keukens

Eelco van Schelde Keukens zorgde voor een stressvrije ervaring voor Sjoukje en Sebas. “Wat we vooral fijn vonden bij Schelde Keukens, was het vertrouwen dat Eelco ons gaf. Hij drong niet aan op snelle beslissingen en stond open voor onze ideeën. Dat maakte de hele ervaring heel aangenaam. Tenslotte was het fijn dat hij goed bereikbaar was voor vragen.”